Što je Escape Room igra?

Escape room igra je „real-life“ doživljaj (uživo) u kojem su igrači zatvoreni u sobu i uz uporabu predmeta u sobi, timskog znanja i vještina moraju otkriti tragove, riješiti zagonetke i pobjeći i/ili izvršiti misiju unutar zadanog vremena.

Jesmo li doista zaključani u sobi?

Ne. Zbog sigurnosnih razloga niti u jednom trenutku nećete biti zaključani,, u našim sobama možete bezbrižno uživati jer su vrata otključana. U slučaju potrebe, ili hitnoće uvijek možete izaći iz sobe. Također, igre se ne snimaju!

Postoji li dobna granica za igranje?

Za escape room igre ne možeš biti prestar! To je cool zar ne? Doduše, obzirom na zahtjevnost igara ne preporučujemo igre igračima mlađim od 15 godina. Klinci od 7 do 15 godina se mogu igrati u pratnji nekog starijeg, a mališani ispod 7 godina ne plaćaju.

Koliko ljudi može igrati?

Igra je dizajnirana je za igru od 2 do 5 igrača. Ukoliko vas je više nego je predviđeno za igru nazovite nas pa ćemo vam dati prijedlog. Minimalan broj igrača je 2 – nije zabavno igrati bez frenda!

Možemo li organizirati proslavu ili team building kod vas?

Naravno! Mi smo uvijek za party i druženje! Možemo organizirati i dogovoriti što god vam padne napamet: rođendanske proslave, team building aktivnosti, proslave i poslovna okupljanja…Za Room Escape igre suradnja i komunikacija članova tima su presudni za uspješno svladavanje zadataka, pa je ova vrsta aktivnosti idealna za team building! ZABAVA, ZABAVA, ZABAVA! Slobodno nas kontaktirajte na telefon ili putem maila pa ćemo se dogovoriti.

Koliko je igra teška?

Igra je osmišljena da ne bude prelagana, ni preteška. Svi zadaci, zagonetke i mozgalice su posebno prilagođene da prvenstveno budu zabavne i da potiču timski rad. Ako slučajno negdje malo zapnete, pomoću naših hintova ćemo vam pomoći bez da vam pokvarimo užitak i otkrijemo rješenje. Igrači obožavaju naše hintove – jer su to nove zagonetke koje treba rješiti! Nikakvo predznanje ili posebne vještine nisu potrebne!

Nismo uspjeli ? Možemo li igrati ponovno?

Naravno! Samo nam naglasi da si već igrao sobu i do kuda ste stigli pa da vidimo koliko toga možemo promijeniti da vam ne bude dosadno.

Koliko cijelo iskustvo traje?

Imate 75min da pobjegnete iz sobe i dovršite misiju/zadatak. Molimo vas da dođete 10 min ranije kako bismo vas opremili, i prošli kroz pravila prije igre. Nakon igre ćemo se fotkati i pričati o dojmovima. Sveukupno odvojite cca 2h za zabavu kod nas.

Trebam li što ponijeti?

Osim sebe samih i dobrog društva ništa drugo vam neće trebati! Posebno naglašavamo da upotreba mobitela i fotografiranje tijekom igre nije dozvoljeno. Sve drugo što vam treba pronaći ćete u sobi ?

Moram li baš rezervirati termin, ili mogu samo doći i igrati se?

Uvijek možeš probati ccc ? Iako teško da ćeš uloviti termin bez rezervacije. Najbolje je rezervirati igru i vrijeme koje ti odgovara, a ako želiš baš sada igrati najprije nas nazovi i provjeri ima li slobodnih „last-minute“ termina za tebe i ekipu.

Koliko to košta?

Cijena ovisi o broju igrača. Baci pogled na naš cjenik. Ako te zanima poklon bon, cijenu možeš pronaći ovdje. Za korporativne događaje, rođendanski party, team building i velike grupe cijenu možemo dogovoriti ako nas nazoveš na 095/2222 454.

Kako ćemo platiti?

Plaćanje se vrši nakon igre, isključivo gotovinom u našoj poslovnici, ili unaprijed putem PayPal-a.

Koja su pravila otkazivanja rezervacije?

Nazovi nas, pošalji sms ili email i vrlo rado ćemo otkazati/promijeniti tvoju rezervaciju! Samo za “last minute” otkazivanja, nedolaske i kašnjenje nema povrata novca.

Da li još nešto trebam znati?

Ne, ali ukoliko želiš, možeš saznati više o nama i našim avanturama ovdje.