CLUEGO ESCAPE ROOMS VARAŽDIN - O NAMA

U Rujnu 2018. Varaždin je postao bogatiji za još jednu zanimljivost. Otvoren je prvi varaždinski escape room!

Za sve one koji ne znaju, escape room je društvena igra u kojoj igrači bivaju zatvoreni u tematski uređen prostor i imaju ograničeno vrijeme u kojem moraju riješiti zagonetke, dešifrirati kodove, otključati lokote i ispuniti zadanu im misiju. Igra je prepuna adrenalina, napetosti i uzbuđenja, i izvrstan je oblik zabave za sve željne nečeg novog i drugačijeg, a za nas u Varaždinu itekako dobrodošlo osvježenje u ponudi zabavnih aktivnosti.

Igra koju je ClueGo postavio u Varaždinu nosi naziv „Garestinska vještica“. Priča je temeljena na legendama o progonu varaždinskih coprnica (vještica) tijekom srednjeg vijeka, te poznatim povijesnim činjenicama, poput one o velikom požaru 1776.

Igrači imaju nemali zadatak – spasiti Varaždin od požara.

„Zla Garestinska vještica bacila je kletvu na Varaždin, ako ju ne spriječite grad će izgorjeti do temelja. Vi ste jedine preostale vještice koje imaju moć zaustaviti ju. Skovali ste plan i dopustili Garestinskoj vještici da vas zatoči kako biste se našli u njezinom brlogu i sada imate točno sat vremena kako biste se oslobodili zatočeništva, prikupili magične sastojke i zakuhali čaroliju koja će poništiti kletvu. Varaždin je u vašim rukama.“

Uvod je to u uzbudljivu avanturu koja vas čeka na Franjevačkom trgu 17.

ČEKAMO TE!

ClueGo Escape Room team