Praktične stvari koje trebaš znati prije odlaska u escape room

Escape room igre nisu klaustrofobične! Prosječna veličina escape sobe je 25m2, više nego dovoljno prostora za 5 igrača, tako da se nećeš osjećati nagurano.

Escape sobe su klimatizirane i grijane. Bilo ljeto ili zima, sve igre su grijane i klimatizirane tako da će ti biti udobno i ugodno.

Nisi zaključan! U ClueGo Escape Room igrama nikada nisi zaključan. U bilo kojem trenutku, iz bilo kojeg razloga uvijek možeš napustiti igru i izaći van. Tvoja sigurnost i sigurnost tvojih suigrača naš je imperativ, stoga smo poduzeli sve kako bi se mogli osjećati sigurno i ugodno kod nas.

Igraš se samo sa svojom ekipom. Nema straha! U sobi ste samo ti i tvoja ekipa. Nećeš sresti nikoga drugog (osim moderatora igre), niti dijeliš prostor s drugim ljudima, tako da se slobodno možeš opustiti i biti svoj.

U igri ćeš vjerojatno trebati čučnuti, sagnuti se i gledati ispod stvari, a možda i ponekad puzati po podu. Nošenje udobne, odjeće i obuće omogućiti će ti više uživanja u igri.

Preporučujem da prije igre nešto pojedeš i odmoriš. Rješavanje zagonetki i trka sa satom zamornije je nego što misliš i htjeti ćeš svu koncentraciju tijekom igre.

snažno odvraćam od pijenja alkohola prije escape room-a. Alkohol umanjuje kognitivne sposobnosti što znači da kao ekipa nećete biti dobri u rješavanju zadataka, a onda više nije zabavno, dapače, frustrirajuće je. Sigurno ne želiš platiti igru u kojoj ćeš se samo frustrirati.

Prije svoje igre obično ćete dobiti uvod u što možete očekivati ​​i sva pravila. Dobro obrati pozornost! Svaki escape room je različit, a pravila mogu biti drugačija nego u drugim escape room-ovima.
Pravila su tu da ti pomognu maksimizirati vrijeme i iskustvo. Ne trošite vrijeme pokušavajući se popeti na stvari ili koristiti predmete više puta.

Prepusti se! Jednom kad igra počne uživi se u svoju ulogu i igraj se. Escape room je naposlijetku zabavna aktivnost i to je sve što treba biti – zabava. Stoga radi ono što ti je zabavno, pretražuj, dešifriraj, otkrivaj i surađuj sa svojom ekipom.

Nakon igre obično slijedi fotkanje. Iskoristi priliku, zgrabi sve neobične rekvizite i fotkaj se za uspomenu. Nije svaki dan da imaš priliku fotkati se u vještičjem brlogu, laboratoriju znanstvenika ili srednjovjekovnom dvorcu.

Ako ti se doživljaj svidio ostavi review na google-u ili tripadvisor-u. Escape room-ovi jako cijene kada im napišeš review. Reviewovi su od pomoći svima koji još nisu bili u escape room-u i pokušavaju donijeti odluku o svom prvom posjetu.

Sad kad sve znaš rezerviraj svoj termin i upusti se u uzbudljivu escape room avanturu!