ESCAPE ROOM

Escape room je zabavna igra u realnom okruženju unutar tematske sobe gdje igrači uz korištenje svojih znanja, timskog rada i suradnje moraju otkriti tragove, pronaći skrivene objekte, riješiti zagonetke i pobjeći van i/ili ispuniti misiju unutar zadanog vremena.

Garestinska vještica dizajnirana je za 2 do 6 igrača, i traje 75 min. Igra je pod audio-video nadzorom, pa ukoliko negdje malo zapnete GameMaster će vam rado pomoći sa zagonetkom ne bi li vas usmjerio u pravom smjeru, a bez da vam pokvari užitak rješavanja zadatka. 

Igra i svi njeni zadaci koncipirani su tako da budu zabavni i izazovni za rješavanje, potiču suradnju i timski rad, te vas u najvećoj mogućoj mjeri utope u priču i stvarnost kreiranu po temi igre. Igrati se mogu svi, potrebno je da ste stariji od 10 god i raspoloženi za zabavu. Nije važno je li vam Garestinska Vještica prva igra, ili ste već bili u escape room-u, i ne treba vam nikakvo predznanje ili posebne vještine.

KOLIKO CIJELO ISKUSTVO TRAJE?

Igra traje 75 minuta. Potrebno je doći desetak minuta prije vašeg termina kako bi vas upoznali sa pravilima i pričom, odnosno temom same igre.

Kada dovršite svoju avanturu, poslušati ćemo vaše dojmove, odgovoriti na sva pitanja i fotkati vas za uspomenu 😀

Dakle, ukoliko ste raspoloženi, sam posjet Escape roomu može trajati i preko 90 minuta!

Mi se volimo družiti!​

MOŽEMO LI ORGANIZIRATI PROSLAVU ILI TEAM-BUILDING KOD VAS?

Naravno! Mi smo uvijek za party i druženje!

Rado ćemo organizirati štogod vam padne na pamet: djevojačku/momačku večer, team building ili proslavu rođendana. Javite nam se sa svojim željama.

Igra je koncipirana tako da zahtijeva suradnju i timski rad igrača, stoga je idealna kao team building aktivnost.

ZABAVA, ZABAVA, ZABAVA!

Za dogovor nas nazovite: 095/2222-454

još više informacija