Ako nikada nisi bio u escape room-u onda je teško i zamisliti koliko je to zabavno i što te sve očekuje. Pukušati ću ti približiti escape room i odgovoriti na pitanja u sljedećih par odlomaka.

ESCAPE ROOM: Što je to i zašto moraš probati?

Popularnost escape room-ova je sve veća no još uvijek nisu svi čuli za escape room. Što je escape room i zašto moraš probati doznaj u nastavku.

Ako voliš misteriju, avanturu i uzbuđenje, nema potrebe da tražiš dalje.

Escape sobe pružaju sve to i još više. Igrati escape room je kao istodobno postati Indiana Jones i Sherlock Holmes.

Tvoj zadatak u escape room-u, ako ga odlučiš prihvatiti jest pronaći tragove koji te vode prema rješavanju zagonetki. Rješenje svake zagonetke pomoći će ti da napreduješ kroz svoju misiju i dođeš do cilja.

Za escape room potrebno vas je najmanje dvoje, a može vas biti najviše 6. Igra je dovoljno velika, tako da ćete svi imati mjesta i nećete se gužvati. Igra traje 75 minuta.

Escape room je savršen za team buildingu jer svi morate zajedno pomoći u rješavanju zagonetke.

Escape room igre su tematske

Najbolje od svega je što su escape sobe tematske. U igri “Garestinska vještica” nalaziš se u vještičjem brlogu. Okruženi čudnim i neobičnim sastojcima, obavijeni magijom i okruženi mističnim predmetima morate spasiti grad od kletve i pobjeći od vještice.

Svaka igra ima temu. Možeš biti bilo gdje, bilo tko, bilo kada. No cijela je stvar u tome da se izvučete iz “nezgodne” situacije u kojoj ste se našli.

Možeš se u potpunosti uroniti u svoj lik

Da bi se više zabavili igrajući, slobodno dođite odjeveni u svoj lik. Escape sobe toliko su zabavnije kad su svi potpuno uronjeni u igru. To je pomalo poput igre Murder Mystery, ali puno interaktivnije i uzbudljivije.

Nema glumaca u igri i nitko ne zna što može očekivati. To čini igru još uzbudljivijom jer nitko ne zna što će se sljedeće dogoditi. Što se svaki igrač više uroni u igru, to će igra biti intenzivnija i zabavnija.

Razbij rutinu

Sobe za bijeg izgrađene su na fantaziji. Ako ste zapeli u kolotečini, večernji izlazak u escape room mogao bi biti upravo ono što vam treba.

Možeš neko vrijeme biti netko drugi. Također, doznat ćeš i kakvi su ti frendovi kada ste pod pritiskom. Vrlo je zabavno vidjeti svoju ekipu kako se znoji oko otključavanja lokota dok sat otkucava.

Avantura u escape room igri savršen je način da se odmakneš od svakodnevice, izbaciš probleme iz glave i naučiš ponešto o sebi. Također pomaže da se ne doživljavaš previše ozbiljno i da se malo zabaviš.

Escape room je zabava za cijelu obitelj

Escape sobe savršene su za sve uzraste od 12-85 godina. Međutim, ako ako se igrate kao obitelj, možete povesti i mlađe članove.

Escape room će vam omogućiti da radite zajedno kao tim za dobro cijele obitelji. Također ćete naučiti cijeniti prednosti jednih drugih.

Escape room je puno zabavniji od društvenih igara kod kuće. Izašli ste van i potpuno uranjate u igru. Što također znači da nema diverzija poput mobitela, interneta ili televizije.

Escape room igre su poput video igara u stvarnom životu

Za sve koji vole video igre, nema bolje igrice od ove. Escape room je točno poput video-igre u stvarnom životu.

Postoji uzbuđenje, pritisak i morate riješiti zagonetku. Nikad ne znate što će se pojaviti sljedeće.

Za sve koji previše vremena troše u svom domu igrajući videoigre, ovo je sjajan način da izađete i doživite uzbuđenje s ekipom.

Izvrsna vježba za vaš mozak

Vaš mozak treba vježbanje jednako kao i vaše tijelo. Escape room je savršen alat kako bi vaš mozak bio mlad i funkcionirao na zdrav način.

To je zato što su ove sobe poput divovskih zagonetki. Zagonetke koje će vas u potpunosti uvući u igru.

Proširit ćete razinu kreativnosti i povećati koncentraciju dok ste u igri. Posjet escape room-u može vam pomoći i poboljšati druge vrste kognitivnih funkcija.

Zabavno je!!!

Najbolje od svega, escape room igre su samo zabava. Escape room je sasvim drugačija vrsta zabave u kojoj svi sudjeluju i stvaraju uspomene.

Rezervirajte svoju avanturu već danas

Kliknite ovdje kako biste doživjeli avanturu života.